Pienryhmäkodit

Arjen terapeuttinen kannattelu, luonto, yksilöllinen hoitosuunnitelma ja ennakointi ovat tiimin rakenteita, jotka tukevat laadullisesti lastensuojelulain hengen mukaista kuntoutusta lapsille, nuorille ja auttavat heidän perheitään.

Pienryhmäkoti Jaakkola

Jaakkola on 7-paikkainen lastensuojeluyksikkö. Jaakkolassa on vipeltänyt lähinnä alle kouluikäisiä ja latenssi-ikäisiä lapsia. Vahvalla ammattituella ja tiiviillä perhetyöllä lapset ja heidän perheet ovat kyenneet monessa tapauksessa yhdistyä hoidon lopuksi yhteiseen kotiin. Muitakin onnistuneita variaatioita lasten kasvaessa hoidossamme on käytettävissä, aina jälkihuoltoon asti. Jaakkolassa on perehdytty pienten lasten psykiatriseen kuntoutukseen erityisesti. Meillä on myös vahvaa kokemusta maahanmuutto- ja pakolaislasten hoidosta.

Jaakkolan tilat

Jaakkola on iso kolmikerroksinen omakotitalo järvinäköalalla aivan Nummelan keskustan tuntumassa. Lapsilla on omat huoneet ja isot yleiset tilat jaettavaksi arjessa. Nummelan koulu- ja harrastemahdollisuudet ovat hyvät. Terveydenhuoltopalvelut kuuluvat Hus:in piiriin.

Jaakkolan henkilökunta

Jaakkolan henkilökunta on pitkäaikaista ja sitoutunutta, ammatiltaan sosionomeja, sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Aikuisia on aina talossa päivällä ja yöllä, jouluna ja juhannuksena.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme Vihdin Nummelassa

Pienryhmäkoti Lintsu

Lintsu on 7-paikkainen lastensuojeluyksikkö. Lintsussa on hengaillut pääosin yläkouluun kääntyviä ja peruskoulun päättäviä nuorukaisia. Vahvalla ammattituella ja tiiviillä perhetyöllä nuoret ja heidän perheet ovat saaneet tukea ratkoa välillä kovin vaikeitakin nuoren elämäntilanteita. Lintsuun on sijoittunut vuosien aikana nuoria, jotka itsenäistyvät sieltä omaan kotiin tai muuttavat takaisin vanhempien luokse. Olemme tukeneet nuoren koulunkäynnistä psykoosin jälkihoitoon asti erilaisilla tarpeilla varustettuja nuoria.

Lintsun tilat

Lintsu on kolmikerroksinen omakotitalo. Nuorilla on omat huoneet ja isot yleiset tilat jaettavaksi arjessa. Nummelan koulu- ja harrastemahdollisuudet ovat hyvät. Ammatillisiin opintoihin hakeutuminen pääkaupunkiseudulla on mahdollista. Terveydenhuoltopalvelut kuuluvat Hus;in piiriin.

Lintsun henkilökunta

Lintsun henkilökunta on pitkäaikaista ja sitoutunutta, ammatiltaan sosionomeja, sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Aikuisia on aina talossa päivällä ja yöllä, jouluna ja juhannuksena.